sábado, 26 de diciembre de 2009

Avaluació tan de l'aprenentatge aconseguit com de la tecnologia

Avaluació de l'aprenentatge aconseguit:


Des d'un principi, les activitats que ens varem marcar van ser activitats tancades per poder avaluar certs ítems que ens havíem adjudicat. Tot i així, em sento molt orgullosa, perquè m'he adonat que potser els demanem poc als nens i aquests són capaços de mostrar-nos amb petites coses, que ells poden arribar molts més a munt.
Amb això em refereixo al fet de que, en un primer moment, tan sols vaig mostrar algunes verdures i hortalisses, només vaig pretendre que observessin i exploressin el seu entorn natural i físic, amb una actitud de curiositat i de respecte per aquest i pels altres. La curiositat dels nens va ser tant forta, que fins i tot varem acabar preguntant-nos com és que hi havia verdures i hortalisses que viuen a baix terra, com és el cas de la pastanaga, fet que varem explicar que és una arrel que ens mengem. Ens varem estar força estona per poder englobar tota la curiositat dels infants, però va ser una activitat molt enriquidora.
Així, i per concloure, desprès d'haver realitzat les activitats, la seva avaluació ha estat molt positiva i cal reconèixer que els nens han interioritzat tan continguts procedimentals com actitudinals i de conceptes, amb les seves competències, fet que ha permès als nens evolucionar i créixer com a persones.
Els nens s'ho varen passar d'allò més bé, van gaudir de la naturalesa dins a l'aula, així com de la naturalesa dins de l'ordenador i altres tecnologies, i van aprendre jugant.

Avaluació tecnològica:

L'ús de les tecnologies a l'aula ha estat molt positiva. En un primer moment varem creure que podríem tenir algun petit problema amb l'internet, fet que sol espatllar-se sovint, i en conseqüència ens podria endarrerir la feina, però no va ser així. Mentre anàvem realitzant les activitats, les tecnologies ensvan anar molt bé. Els nens gaudien de tot el que anaven escoltant i aprenent, i encara en demanaven més.
L'avaluació tecnològica de les activitats que hem realitzat ha estat molt bona, i tenim clar que seguirem presentant moltes activitats i preguntes d'aquesta manera tan visual i interactiva a l'aula, tot i que esperem que per la pròxima puguem fer ús de la pissarra digital, l'únic punt que ens va fer trontollar més.

No hay comentarios:

Publicar un comentario